Eke Alexandra

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Szakmai gyakorlat:

2015 – Klinikai fogászati higiénikus végzettség
2015 – Bobdent Fogászat – fogászati asszisztens
2014 – Fogászati asszisztens végzettség
2013 – Fogtechnikusi vizsga

Nyelvismeret: angol

Üdvözlöm!

Eke Alexandra vagyok.

Bobdentben 2015 óta dolgozom. Jelenleg dentálhigiénikusként és vezető asszisztensként erősítem a csapatot.

2013-ban végeztem fogtechnikusként, azonban hamar rájöttem, hogy emberek között szeretnék dolgozni, így a fogászati asszisztens, majd a dentálhigiénikus tanulmányaim alatt körvonalazódott bennem a felismerés: lehet a hobbim a munkám.

Munkámat igyekszem a legnagyobb odafigyeléssel, precizitással végezni. Elsődlegesnek tartom a rendezett szájhigiénia kialakítását, fenntartását, illetve egy olyan közeg kialakítását, ahol a páciens nem félve, szorongva ül be a fogászati székbe.

Fő érdeklődési köröm a szájsebészet, implantológia, implantátumra készülő fogpótlások készítése, így ezeknél a kezeléseknél nagyon szeretek az orvos jobb kezeként jelen lenni a beavatkozás alatt.

Vezető asszisztensként a munkatársaimmal is törekszem a megfelelő kommunikáció, a bizalom kialakítására a mindennapokban.

Célom a vezetőséggel közösen egy olyan rendelői környezet kialakítása, fenntartása és fejlesztése, ahol a páciens is minden alkalommal jólesően megtapasztalhatja milyen az, ha professzionális csapatként végezzük a munkánkat és rendszerezetten zajlanak a kezelések, munkafolyamatok.