+36 1 400 1167

1164 Budapest, Művezető utca 7.

Dr. Sass Loránd

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Üdvözlöm!

Dr. Sass Loránd vagyok.

Hivatásom iránt elkötelezett,  rendkívül motivált fogorvos. Diplomámat 2002-ben, a  budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvosi Karán  szereztem.

Ezt követően 15 éven át az  Egyesült Királyságban   praktizáltam. Az elmúlt éveket  Észak-Lincolnshire-ben, egy rangos, számos díjjal   büszkélkedő magánrendelőben töltöttem.

Fontosnak tartom, hogy  páciemseimet mindig naprakész elméleti  tudással és az elérhető legmodernebb módszertani eljárások felhasználásával  kezeljem. Az angol posztgraduális képzési rendszerben, a három éves mesterprogram elvégzése után, konzerváló és esztétikai fogászati diplomát szereztem Prestonban, a University of Central Lancashire egyetemen. E képzés során nagy hangsúly került az összes fogászati diszciplínára kiterjedő klinikai  készségek fejlesztésére,  emellett a betegekkel történő  megfelelő kommunikáció elsajátítása is az oktatás központjában állt.

A képzés során az egyetem klinikáin 3 évet töltöttem és ezalatt a fő munkaköröma bonyolult konzerváló kezelések (fogkopás, fogerózió, teljes szájrehabilitáció) és a komplex mikroszkópos gyökérkezelések tanulása és kivitelezése volt.

A korszerű gyökérkezelési eljárások sokkal alaposabb és átfogóbb tudást igényelnek, mint korábban. Ez jelenti az  új, innovatív eszközök és  anyagok használatát, valamint  azoknak pontos ismeretét,  hogy a kezelési cél eléréséhez  milyen módon kell ezeket  alkalmazni.

Bizonyos diagnózisok felállítása más fogászati és orvosi  diszciplínák bevonásával történik. Képzettségem és tapasztalatom alapján mindezen tudás  birtokomban van, így pácienseim olyan ellátásban  részesülnek, amely megfelel a  legmagasabb szakmai  követelményeknek is.

Szakterülete:

Gyökérkezelések, mikroszkópos gyökérkezelés, esztétikus fogpótlások készítése, fémmentes fogrestaurációk, implantációs fogpótlások, kozmetikai fogászat, általános fogászat

Fő érdeklődési kör: Operációs mikroszkóppal nagyításban végzett precíziós gyökérkezelési technikák, esztétikus fogpótlások készítése

Szakmai gyakorlata: 

2019 — Okkluzio és Fogkopás kezelése – Occlusion and management of toothwear
2019 —  Korona hosszabbítás – Crown lengthening
2018 —  Indirekt esztétikus kezelések művészete és tudománya – The art and science of indirect aesthetic restorations
2017 —  Gyökérkezelés revízió – Endodontic retreatment
2016 —  Direkt kompozit tömések – Direct composite resin restorations
2016 —  Hidak és koronák – preparáció, lenyomat, ideiglenes pótlások  – Crowns and bridges – preparation, impressions and temporisation
2012-2015 — MSc – mesterképzés – UCLA Anglia – Klinikai protetikai és esztétikai fogászat – Clinical restorative and cosmetic dentistry
2015 —  Emelt szintű klinikai gyökérkezelés – Enhanced clinical skills for endodontic therapy
2015 —  Emelt szintű klinikai protetikai képzés – Enhanced clinical skills for restorative dentistry
2015 —  Emelt szintű elméleti protetikai képzés – Enhanced clinical knowledge for restorative dentistry
2015 —  Fogkopás kezelése – Contemporary toothwear management
2005 —  Fog és szájbetegségek szakvizsga
2002 —  Fogorvosi diploma 

Nyelvismeret: angol

Foglaljon időpontot konzultációs
napunkra: december 10. és január 7.

Ha Ön is szeretné elkerülni a hagyományos protézist vagy a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat, akkor jelentkezzen All-on-4 konzultációs napunkra!

Ezen a napon a személyes konzultáció és vizsgálat alkalmával elkészítjük az Ön kezelési tervét és a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt 50% kedvezménnyel készítjük el Önnek.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400 1167-es telefonszámunkon vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatók.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat erről itt olvashat.