Fogmegtartó Kezelések

A ma elérhető modern fogászati tömőanyagok segítségével a fogtömés szinte észrevehetetlenné tehető, a fog újra egészségessé válik.

Esztétikus tömések a fogszuvasodás kezelésére

A ma elérhető modern fogászati tömőanyagok segítségével a fogtömés szinte észrevehetetlenné tehető, a fog újra egészségessé válik.
Az esztétikus tömőanyagok lehetővé tették az amalgám tömések teljes kiszorítását a fogászati eljárásokból. Ma már kizárólag a fogak színével megegyező, fényre kötő, kompozit töméseket kínálunk pácienseinknek, melyek segítségével a fogak eredeti formája és színe helyreállítható.

Az esztétikus tömések anyaga a fog keménységével megegyező műgyanta, melynek kopásállósága kiváló. A tömőanyagban speciális hullámhosszú polimerizációs lámpa fényére szilárdulnak meg a részecskék. Kezelőorvosunk a legjobb minőségű tömőanyagokat kiválasztva az eljárás során a színpalettából kiválasztja a fogaival megegyező színt. Adódhatnak esetek, mikor több réteg különböző színárnyalatból alakítjuk ki a fog eredeti színével, formájával megegyező természethű, esztétikus restaurációt.  

Gyökérkezelés a fogak megmentéséért

„A saját fog a legjobb implantátum” – állítják a gyökérkezelés specialistái.
Ha a fog oly mértékben szuvas, hogy attól a fogbél begyullad, akkor gyökérkezelésre van szükség. Gyökérkezelésre lehet szükség akkor is, ha a fog tünet, fájdalom nélkül elhalt.
Gyökérkezeléssel a fog megmenthető, az eljárással a kórokozók állcsontba hatolását meg tudjuk állítani, így a fog eltávolításának szükségessége elkerülhető, helyreállíthatjuk azt.
Rendelőnkben a gyökérkezeléseket fájdalommentes módon végezzük.
A gyökérkezelések során a sikeres kezelés érdekében a ma létező legmodernebb eszközöket alkalmazzuk. A kezeléseket ultrahangos kezeléssel egészítjük ki.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.