Implantáció

A fogászati  implantáció lehetőséget nyújt arra, hogy magas minőségű, tartós, rögzített fogpótlást készítsünk közvetlenül a foghiány helyére. Így nem szükséges lecsiszolni a foghiánnyal szomszédos fogakat, sőt, teljes foghiány esetén is rögzített híd készíthető.

A fogászati implantáció

A legkorszerűbb fogpótláskészítési eljárás

A fogászati implantátumokat akkor alkalmazzuk, ha a meglévő saját fogakat nem akarjuk felhasználni az új fogpótlás elkészítése céljából.

Ennek a döntésnek az egyik oka lehet az, hogy az ép és egészséges fogakat nem szeretnénk lecsiszolni, illetve előfordulhat az is, hogy a meglévő fogak már nem alkalmasak arra, hogy a fogpótlás teherviselésében szerepet játszanak.

Az implantátumok a fogászatban ma már nagyon biztonságosan, széleskörűen felhasználhatók szinte bármilyen foghiány esetén, és tartós megoldást is biztosítanak.

Rendelőnkben a nagy szakmai múlttal és nagyon magas minőséggel és garanciával rendelkező, nemzetközileg is elismert Nobel Biocare implantátumokat alkalmazzuk. Ezekre az implantátumokra Nobel Procera fogpótlásokat készítünk, komplex garanciával.

Fogászati implantáció
Implantáció műtét

Implantáció a Bobdentnél

A foghiányba tervezett implantátumok területén az állcsont formája minden páciensél más és más, ezért a fogászati implantátumok beültetése az állcsontba szájsebészeti jártasságot igényel, és egyéni felmérés és kezelési terv alapján történik.

Az implantátumokra készítendő fogpótlások némileg eltérnek a saját fogakra rögzített fogpótlásoktól, ezért nagyon fontos az, hogy az implantátumokra rögzített fogpótlást is olyan szakorvos készítse, aki jártassággal és tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

Rendelőnk kiemelt szakterülete a fogászati implantáció és az implantátumokra rögzített fogpótlások készítése, ezért készítettünk egy kizárólag a fogászati implantációval foglalkozó honlapot, ahol igyekeztünk a fogászati implantációval kapcsolatban részletes és kielégítő információt nyújtani minden kedves érdeklődőnek. 

Lépjen velünk kapcsolatba és visszahívjuk Önt!

Bobdent Implantációs Központ

A Bobdent Fogászati rendelő egyik fő profilja a professzionális implantáció.

Családi fogászatként szakorvosainkkal arra törekszünk, hogy minden fogászati területen a maximális szaktudással és professzionális eszközökkel rendelkezzünk. Az implantáció területén ez kiemelten fontos, mivel ez egy modern orvoslási technika és úgy éreztük, hogy nagyobb figyelmet kell fordítanunk a páciensek tájékoztatására.

Ezért 2020-ban elindítottuk a Bobdent Implantációs Központ weboldalunkat, ahol az implantáció témájában minden információt megpróbálunk részletesen és közérthető nyelven a pácienseink számára biztosítani. 

Az Implantációs Központ online formában ugyan külön weboldalon foglalkozik az implantátumok világával. A valóságban viszont a Bobdent Fogászati Rendelőben, Dr. Orosz Gábor vezetésével és a legkorszerűbb implantációs technikákkal várjuk az implantátumok iránt érdeklődő pácienseinket konzultációra.

Pácienseink sikertörténetei

Implantációval foglalkozó szakorvosaink

Dr Orosz Gábor - Fogorvos, Dento-alveolaris sebész szakorvos

Dr. Orosz Gábor M.Sc.

Fogorvos, dento-alveolaris sebész szakorvos, implantációs szakorvos

Dr. Németh Viktória fogszakorvos

Dr. Németh Viktória

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantációs fogpótlások fogszakorvosa

Foglaljon időpontot konzultációs
napunkra: 2024. május 24.

Ha Ön is szeretné elkerülni a hagyományos protézist vagy a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat, akkor jelentkezzen All-on-4 konzultációs napunkra!

Ezen a napon a konzultációt, a digitális CT felvételt, a panoráma röntgent és az egyéni kezelési tervet 40% kedvezménnyel 66 000 Ft helyett 39 000 Ft-os áron készítjük el Önnek.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400 1167-es telefonszámunkon vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatók.