Járványügyi Intézkedéseink

Rendelőnkben minden szükséges és azon túlmenő infekciókontroll céljából bevezetett intézkedést megteszünk, hogy maximális biztonságban fogadjuk Önt!

Bobdent munkatársai számára mindig a betegek biztonsága és kényelme a prioritás. Rendelőnkben minden szükséges intézkedést megteszünk, hogy a különös veszélyt jelentő járványidőszakban is minimalizáljuk a fertőzésveszélyt és pácienseinket a lehető legbiztonságosabb környezetben várhassuk. Rendelőinket és váróterünket óránként fertőtlenítjük, rendelési időn kívül pedig ózongenerátorral tisztítjuk, amely természetes módon pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és a szagokat.

 

Eighteeth Vacstation — baktériumok, vírusok ellen

Rendelőinkben a legkorszerűbb gépek biztosítják a páciensek és orvosok maximális biztonságát. A Bobdentnél alkalmazott Eighteeth VacStation magas teljesítményű extraorális fogászati elszívó, amely egyedülálló hatékonysággal szívja el a fogászati beavatkozások során keletkező aeroszolt, ezzel eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és port a közvetlen légtérből. Végül steril levegőt bocsájt ki a benne lévő szűrők és UV fény segítségével. Mindhárom kezelőegységünk mellett folyamatos használatban vannak az elszívók, a Páciensek biztonsága érdekében.

 

Woodpecker Q3 — fertőtlenítés

Folyamatos légtisztításért a Woodpecker Q3 ionizáló légszűrő felelős, amely kifejezetten fogorvosi rendelők levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére lett kifejlesztve. A baktériumokat, influenzavírusokat és gombákat 99,9%-ban eltávolítja a levegőből és akár 40 000 Volt feszültségen pusztítja el azokat.

 

LEA germicid UV-C lámpák — baktériumok, vírusok ellen

Ezenkívül zárt rendszerű germicid lámpák üzemelnek a kezelőkben. A LEA germicid baktériumölő speciális UV-C lámpák rövid hullámú ultraibolya sugárzással roncsolják a baktériumokat, vírusokat és más korokozók DNS-ét. Mivel ezek a lámpák zárt rendszerűek, emberi jelenlét mellett is használhatóak.

 

Maximális biztonságban várjuk Önt!