Gyermekfogorvos álláslehetőség

3 székes rendelőnkbe gyermekfogorvos kollégát keresünk

XVI. kerületi 3 székes, nagy forgalmú, széles pácienskörrel rendelkező, igényes, több mint 20 éve prosperáló magánrendelőnkbe keressük gyermekfogorvos kollégánkat, aki szakmailag elkötelezett hivatása iránt. A gyermekfogászati területen kívül általános, konzerváló-protetikai fogászati kezelések végzésére is lehetőséget biztosítunk.

Amire biztosan számíthat:

  • Elkötelezett hivatástudattal, páciensközpontú hozzáállással, csapatszellemmel és segítőkészséggel rendelkező fogorvoskollégák

  • Magas minőségű eszközpark (CBCT, Zeiss mikroszkóp, lupe biztosított, Nobel implantációs és Procera rendszer),

  • Hozzáértő, segítőkész asszisztencia, dentálhigiénikusi és páciens ügyfélszolgálati munkatársi csapat

  • Kiemelkedő, versenyképes jövedelem

 

A folyamatos magas színvonalú munkavégzés feltételei és a szakmai fejlődés lehetősége biztosított, csakúgy, mint az elkötelezett, támogató hozzáállású, szakmabeli, rendezett tulajdonosi háttér és a barátságos, családias munkahelyi légkör.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egymással és saját értékeinkkel összhangban működjünk együtt, és ezáltal maradandó értéket teremtve folyamatosan fejlődjünk mind szakmailag, mind emberileg. A Bobdent értékei a Páciensközpontúság, a Biztonság, a Teljesítmény, a Fejlődés, a Csapat.

Mit jelent a Bobdenthez tartozni?

A Bobdent hitvallása

Mi a Bobdent-nél hisszük és valljuk, hogy hivatásunkat akkor tudjuk igazán széppé tenni, ha mindig szem előtt tartjuk a következőt: a fogászati egészség a teljes egészségünk része, és nagyban meghatározza a mindennapjainkat, az életminőségünket. Éppen ezért olyan minőségű szolgáltatást nyújtunk, amelynek hosszútávú pozitív eredménye lesz.

„Meggyőződésünk, hogy együttműködve, egymást segítve munkánk értéke több, mintha csak egymás mellett dolgoznánk és büszkék vagyunk, hogy olyan csapat tagjai lehetünk, ahol mindenki a páciensek maximális elégedettségére törekszik.”

Értékeink

A BOBDENT Értékei meghatározzák identitásunkat, az elvárt viselkedésünket a pácienseink és egymás iránt, valamint megkülönböztetnek minket versenytársainktól. 

A BOBDENT Értékei segítenek eligazodni mindennapi intenzív munkánkban, amely nagy odafigyelést és magas szakértelmet igényel. Emellett biztosítják, hogy olyan kiváló szolgáltatást nyújtsunk, amellyel pácienseink maximálisan elégedettek.

A BOBDENT Értékei: Páciens központúság; Biztonság; Fejlődés; Teljesítmény; Csapat.

Értékeinkről itt olvashat bővebben!

Kollegáink mondták

Várjuk jelentkezését

Jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével és fényképes önéletrajz elküldésével.