+36 1 400 1167

1164 Budapest, Művezető utca 7.

Paradontológus álláslehetőség

XVI. kerületi 3 székes, nagy forgalmú, széles pácienskörrel rendelkező, igényes, több mint 20 éve prosperáló magánrendelőnkbe kezdetben részállásba keressük parodontológia szakvizsgával rendelkező kollégánkat, aki szakmailag elkötelezett hivatása iránt.

Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik affinitást éreznek a szájsebészet, az implantáció és az implantációs protetika iránt, ugyanakkor respektálják az endodontiát és magas fokú precizitást támasztanak magukkal szemben is.

Amire biztosan számíthat:

  • Elkötelezett hivatástudattal, páciensközpontú hozzáállással, csapatszellemmel és segítőkészséggel rendelkező fogorvoskollégák a fogorvosi diszciplina parodontológián kívüli területeiről

  • Magas minőségű eszközpark (CBCT, Zeiss mikroszkóp, lupe biztosított, Nobel implantációs és Procera rendszer),

  • Hozzáértő, segítőkész asszisztencia, dentálhigiénikusi és páciens ügyfélszolgálati munkatársi csapat

  • Részmunkaidőben bejelentett munkaviszony, kiemelkedő, versenyképes jövedelem

 

A folyamatos magas színvonalú munkavégzés feltételei és a szakmai fejlődés lehetősége biztosított, csakúgy, mint az elkötelezett, támogató hozzáállású, szakmabeli, rendezett tulajdonosi háttér és a barátságos, családias munkahelyi légkör.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egymással és saját értékeinkkel összhangban működjünk együtt, és ezáltal maradandó értéket teremtve folyamatosan fejlődjünk mind szakmailag, mind emberileg. A Bobdent értékei a Páciensközpontúság, a Biztonság, a Teljesítmény, a Fejlődés, a Csapat.

Mit jelent a Bobdenthez tartozni?

A Bobdent hitvallása

Mi a Bobdent-nél hisszük és valljuk, hogy hivatásunkat akkor tudjuk igazán széppé tenni, ha mindig szem előtt tartjuk a következőt: a fogászati egészség a teljes egészségünk része, és nagyban meghatározza a mindennapjainkat, az életminőségünket. Éppen ezért olyan minőségű szolgáltatást nyújtunk, amelynek hosszútávú pozitív eredménye lesz.

„Meggyőződésünk, hogy együttműködve, egymást segítve munkánk értéke több, mintha csak egymás mellett dolgoznánk és büszkék vagyunk, hogy olyan csapat tagjai lehetünk, ahol mindenki a páciensek maximális elégedettségére törekszik.”

Értékeink

A BOBDENT Értékei meghatározzák identitásunkat, az elvárt viselkedésünket a pácienseink és egymás iránt, valamint megkülönböztetnek minket versenytársainktól. 

A BOBDENT Értékei segítenek eligazodni mindennapi intenzív munkánkban, amely nagy odafigyelést és magas szakértelmet igényel. Emellett biztosítják, hogy olyan kiváló szolgáltatást nyújtsunk, amellyel pácienseink maximálisan elégedettek.

A BOBDENT Értékei: Páciens központúság; Biztonság; Fejlődés; Teljesítmény; Csapat.

Értékeinkről itt olvashat bővebben!

Kollegáink mondták

Várjuk jelentkezését

Jelentkezzen az alábbi űrlap kitöltésével és önéletrajza elküldésével.