COVID – Járványügyi intézkedéseink

A Bobdent munkatársai számára mindig a betegek biztonsága és kényelme a prioritás.

Rendelőnkben minden szükséges intézkedést megteszünk, hogy a különös veszélyt jelentő járványidőszakban is minimalizáljuk a fertőzésveszélyt és pácienseinket a lehető legbiztonságosabb környezetben várhassuk.

Rendelőinket és váróterünket óránként fertőtlenítjük, rendelési időn kívül pedig ózongenerátorral tisztítjuk, amely természetes módon pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és a szagokat.

Woodpecker Q3 — fertőtlenítés

Folyamatos légtisztításért a Woodpecker Q3 ionizáló légszűrő felelős, amely kifejezetten fogorvosi rendelők levegőjének tisztítására, fertőtlenítésére lett kifejlesztve. A baktériumokat, influenzavírusokat és gombákat 99,9%-ban eltávolítja a levegőből és akár 40 000 Volt feszültségen pusztítja el azokat.

Mind a három rendelőnkben és a váróban is a Woodpecker ionizáló légszűrővel fertőtlenítjük a levegőt. 

Bobdent Eighteeth Vacstation extraorális elszívó berendezés

Eighteeth Vacstation — baktériumok, vírusok ellen

Mindhárom kezelőegységünk mellett folyamatos használatban vannak az Eighteeth VacStation magas teljesítményű extraorális fogászati elszívók, amelyek egyedülálló hatékonysággal szívják el a fogászati beavatkozások során keletkező aeroszolt, ezzel eltávolítva a vírusokat, baktériumokat és a port a közvetlen légtérből. Végül steril levegőt bocsájt ki a benne lévő szűrők és UV fény segítségével. 

LEA germicid UV-C lámpák — baktériumok, vírusok ellen

Ezenkívül zárt rendszerű germicid lámpák üzemelnek a kezelőkben. A LEA germicid baktériumölő speciális UV-C lámpák rövid hullámú ultraibolya sugárzással roncsolják a baktériumokat, vírusokat és más korokozók DNS-ét. Mivel ezek a lámpák zárt rendszerűek, emberi jelenlét mellett is használhatóak.

Maximális biztonságban várjuk Önt!

Jelentkezzen konzultációra

Fogászati vizsgálat, konzultáció

Jelentkezzen fogászati konzultációra az Ön vagy akár az egész családja számára. A fogászati vizsgálaton nem csak akkor érdemes megjelenni, ha valamilyen fájdalma, vagy panasza van. Fogászati probléma akkor is kialakulhat, ha nem okoz észrevehető panaszt, tünetet.

Mi a Bobdentnél azt javasoljuk, hogy fél évente érdemes megjelenni egy általános fogászati állapotfelmérésen, így a tünet nélküli fogászati teendők hamar kiszűrhetők, a nagyobb problémák megelőzhetők. 

Kérjen időpontot az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével. Kollegáink keresni fogják a megadott elérhetőségen időpont egyeztetés céljából. 

Sűrgős esetben kérjük hívja a +36 1 400 1167-es számot!