Aktuális állásajánlataink

Fogászati asszisztens

Tapasztalt, szájsebészetben is jártas, munkájára igényes asszisztenst keresünk teljes munkaidőben, hosszú távra 21 éve folyamatosan prosperáló Budapesti, XVI. kerületi rendelőnkbe. 

Fogszakorvos

Több mint 20 éve prosperáló magánrendelőnkbe keressük konzerváló fogászat és fogpótlástan vagy fog-és szájbetegségek szakvizsgával rendelkező kollégánkat, aki szakmailag elkötelezett hivatása iránt.
Paradontologia

Parodontológus fogszakorvos

XVI. kerületi magánrendelőnkbe kezdetben részállásba keressük parodontológia szakvizsgával rendelkező kollégánkat, aki szakmailag elkötelezett hivatása iránt.

Mit jelent a Bobdenthez tartozni?

A Bobdent hitvallása

Mi a Bobdent-nél hisszük és valljuk, hogy hivatásunkat akkor tudjuk igazán széppé tenni, ha mindig szem előtt tartjuk a következőt: a fogászati egészség a teljes egészségünk része, és nagyban meghatározza a mindennapjainkat, az életminőségünket. Éppen ezért olyan minőségű szolgáltatást nyújtunk, amelynek hosszútávú pozitív eredménye lesz.

„Meggyőződésünk, hogy együttműködve, egymást segítve munkánk értéke több, mintha csak egymás mellett dolgoznánk és büszkék vagyunk, hogy olyan csapat tagjai lehetünk, ahol mindenki a páciensek maximális elégedettségére törekszik.”

Értékeink

A BOBDENT Értékei meghatározzák identitásunkat, az elvárt viselkedésünket a pácienseink és egymás iránt, valamint megkülönböztetnek minket versenytársainktól. 

A BOBDENT Értékei segítenek eligazodni mindennapi intenzív munkánkban, amely nagy odafigyelést és magas szakértelmet igényel. Emellett biztosítják, hogy olyan kiváló szolgáltatást nyújtsunk, amellyel pácienseink maximálisan elégedettek.

A BOBDENT Értékei: Páciens központúság; Biztonság; Fejlődés; Teljesítmény; Csapat.

Értékeinkről itt olvashat bővebben!

Kollegáink mondták

Várjuk jelentkezését

Amennyiben szeretne nálunk dolgozni, de nem találja az Ön szakterületét állásajánlataink között, jelentkezhet az alábbi űrlap kitöltésével és önéletrajza elküldésével.