+36 1 400 1167

1164 Budapest, Művezető utca 7.

Konzultációs napok

A Bobdent Fogászati és Implantációs Központban havi rendszerességgel konzultációs napokat tartunk, amely keretein belül fogszakorvosaink az érdeklődő páciensek rendelkezésére állnak. 

Jöjjön el hozzánk személyes konzultációra

Mivel minden fogászati eset más és más, ezért nem győzzük hangsúlyozni a fogászati konzultáció fontosságát, amely során kiderülhet, hogy az adott páciensnek milyen eljárást vagy technológiát javasolunk. 

A konzultációk alkalmával minden esetben felmérjük a páciens fogazatát és a probléma szerint CT és panoráma röntgen felvételt készítünk, amelyből megtudhatjuk a probléma helyes megoldását. A diagnózis felállítása során egyéni kezelési tervet készítünk, amelyből a páciens eldöntheti, hogyan szeretné folytatni a kezelést.

Rendelőnkben high-tech diagnosztikai eszközökkel, családias hangulatú környezetben, professzionális szaktudással rendelkező szakorvosaink várják az érdeklődő pácienseket. 

Fogászati vizsgálat bobdent

A konzultációs napok alkalmával a teljes diagnosztikát, állapotfelmérést és az egyéni kezelési tervet 50% kedvezménnyel készítjük el.

A következő konzultációs napunk:

Implantációs Fogászati Konzultációs nap

Implantációs megoldásaink szóló, részleges vagy teljes foghiány esetén – december 10. és január 7.

Jöjjön el személyes konzultációra, ahol implantációs szakorvosunk Dr. Orosz Gábor és az implantációs fogpótlások fogszakorvosa Dr. Németh Viktória állnak az Ön rendelkezésére, és a konzultáció alkalmával megtudhatja, hogy milyen lehetőségei vannak az implantációra.

Jelentkezzen konzultációs napunkra, amely keretében a teljes állapotfelmérést és az egyedi kezelési tervet 50% kedvezménnyel készítjük el.

Foglaljon időpontot konzultációs
napunkra: december 10. és január 7.

Ha Ön is szeretné elkerülni a hagyományos protézist vagy a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat, akkor jelentkezzen All-on-4 konzultációs napunkra!

Ezen a napon a személyes konzultáció és vizsgálat alkalmával elkészítjük az Ön kezelési tervét és a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt 50% kedvezménnyel készítjük el Önnek.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400 1167-es telefonszámunkon vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatók.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat erről itt olvashat.