Konzultációs napok

A Bobdent Fogászati és Implantációs Központban havi rendszerességgel konzultációs napokat tartunk, amely keretein belül fogszakorvosaink az érdeklődő páciensek rendelkezésére állnak. 

Jöjjön el hozzánk személyes konzultációra

Mivel minden fogászati eset más és más, ezért nem győzzük hangsúlyozni a fogászati konzultáció fontosságát, amely során kiderülhet, hogy az adott páciensnek milyen eljárást vagy technológiát javasolunk. 

A konzultációk alkalmával minden esetben felmérjük a páciens fogazatát és a probléma szerint CT és panoráma röntgen felvételt készítünk, amelyből megtudhatjuk a probléma helyes megoldását. A diagnózis felállítása során egyéni kezelési tervet készítünk, amelyből a páciens eldöntheti, hogyan szeretné folytatni a kezelést.

Rendelőnkben high-tech diagnosztikai eszközökkel, családias hangulatú környezetben, professzionális szaktudással rendelkező szakorvosaink várják az érdeklődő pácienseket. 

A konzultációs napok alkalmával a teljes diagnosztikát, állapotfelmérést és az egyéni kezelési tervet 50% kedvezménnyel készítjük el.

A következő konzultációs napunk:

Implantációs Fogászati Konzultációs nap

Implantációs megoldásaink szóló, részleges vagy teljes foghiány esetén – Október 1. péntek

Foghiánnyal küzd?

Jöjjön el személyes konzultációra, ahol az implantációs fogpótlások fogszakorvosa Dr. Németh Viktória áll az Ön rendelkezésére, és a konzultáció alkalmával megtudhatja, hogy milyen lehetőségei vannak az implantációra.

Jelentkezzen konzultációs napunkra, amely keretében a teljes állapotfelmérést és az egyedi kezelési tervet 50% kedvezménnyel készítjük el.