Dr. Finy Mirtill – fogorvos

Dr. Finy Mirtill

Fogorvos

Szakmai gyakorlata:

Savaria Denti in-office diagnosztikai kurzus Dr. Nemes Bálint 2023.01.21. Budapest

Ormco Damon kezdő kurzus Dr. Steinhof Budapest 2023.04.14-15.

Ormco Damon Ultima System Dr. Matias Anghileri, Prága 2023. 05. 19-20.

Margit Dent Műtéti esetekről, kezelésekről érthetően  2023. 11. 17. Budapest

Ormco Damon rendszer a mindennapi használatban Dr. Steinhof Budapest 2023.11.3-4.

Savaria Dent in-office Palatinális minicsavarok alkalmazása az állcsontortopédiában Dr. Nemes Bálint

Nyelvismeret: angol

Fogorvosi diplomámat Budapesten, a Semmelweis Egyetemen szereztem. Egyetemi éveim során a tudományos diákkör tagjaként végeztem kutató munkát fogszabályozás területén. Végzésemet követően a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján kezdtem meg fogszabályozási rezidensi éveimet, ahol a betegellátás mellett a mai napig részt veszek az angol, valamint magyar nyelvű hallgatók egyetemi oktatásában gyermekfogászat és fogszabályozás területén. A folyamatos szakmai fejlődés érdekében rendszeresen látogatok kurzusokat és továbbképzéseket.

Szakterületemhez tartozik a különböző fogazati, állcsontokat érintő, harapási és funkcionális eltérések megelőzése, diagnosztikája, valamint kezelése. Kiemelten fontosnak tartom a szakmai szempontok mellett a páciens igényeinek is tökéletesen megfelelő, esztétikus és stabil végeredmény elérését. Ennek érdekében a fogszabályozó kezelés tervezésekor minden esetben maximálisan figyelembe veszem a páciens elképzeléseit is. 

Fogszabályozásra életkortól függetlenül, gyermek és felnőtt korban egyaránt van lehetőség. A fiatalabbak mellett bizalommal fordulhatnak hozzám felnőtt páciensek is, legyen szó esztétikai vagy funkcionális panaszról.

Munkám során igyekszem maximális empátiával fordulni pácienseimhez. Fontos számomra egy kölcsönös, hosszútávú bizalmi kapcsolat kialakítása. Törekszem rá, hogy a kezeléssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel mind a szülők, mind a gyermek bátran fordulhassanak hozzám. Rendelésemen a kezelések fájdalommentesek és barátságos hangulatúak, így a legkisebb páciensek is biztonságban érezhetik magukat a fogorvosi székben.