Dr Szőke Kristóf – fogorvos

Dr. Szőke Kristóf

Fogorvos

Fő érdeklődési köröm:
esztétikai restaurációk készítése, implantációs fogpótlások készítése, gyökérkezelés

Üdvözlöm!

Dr. Szőke Kristóf vagyok, 2017 óta a fogorvosi hivatás elkötelezettje, diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem cum laude minősítéssel.

Már az egyetemi éveim alatt arra törekedtem, hogy a lehető legszélesebb körben belelássak és elsajátítsam a fogorvosi szakma rejtelmeit.

Előzetes tapasztalataimat több éves pályafutásom alatt szereztem egy színvonalas magánrendelőben, ahol rengeteg beavatkozásban vettem részt mind szájsebészeti, mind pedig esztétikai fogpótlások elkészítésében. Célom, hogy pácienseim a lehető legnagyobb bizalommal forduljanak hozzám, és fájdalommentesen elkészíthessem nekik azt amire vágynak. Fontos jellemzőmnek tartom az emberekkel való empatikus és türelmes bánásmódot, emellett a folyamatos informálást, hogy a páciens mindig tudja kezelésének lépéseit.

Nagyon örülök, hogy egy olyan csapatba tartozhatok, ahol a jó hangulat mellett nap mint nap szakmailag is fejlődhetek, ugyanis nem titkolt célom, hogy a lehető legmagasabb szinten szeretném visszaadni pácienseim szép mosolyát, egészségét és ezekkel együtt az önbizalmát.

Szakmai gyakorlata:

2023 – All-on-4 sebészeti kurzus – Dr. Armando Lopes, Nobel Biocare

2023 – Esztétikai Kongresszus – Dental World, Budapest

2020 – Esztétikai töméskészítési technikák

2021- X-Guide – sebészeti navigációs kurzus – Nobel Biocare, Budapest

2022 – Fogorvosi diploma – Semmelweis Egyetem

Nyelvismeret: angol