Láthatatlan fogszabályozás

Fogszabályozás hatékonyan, szinte „láthatatlan” kivehető fogszabályozó sínekkel

Láthatatlan fogszabályozás

Fogszabályozás kompromisszumok nélkül:

A rendelőnkben alkalmazott, több mint 20 éve létező láthatatlan fogszabályozó rendszer számos fogszabályozási problémára jelent hatékony, kényelmes és esztétikus megoldást.

A világ egyik legfejlettebb átlátszó sínes fogszabályozó rendszere, az Angel Aligner mögött több mint két évtizedes innováció áll. A fix fogszabályozó készülékekkel ellentétben az átlátszó fogszabályozó sínek bármikor könnyedén kivehetőek és szinte láthatatlanok. A kezelési folyamat alatt nincsenek fogakra rögzített bracketek és ívek, nem szükséges változtatnia fogmosási szokásain és kedvenc ételeiről sem kell lemondania.

A kezelést gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára is ajánljuk.

Fogszabályozás a legmodernebb és legesztétikusabb technológiával:

A kezelés személyre szabott, szakorvosunk a kezelési folyamat digitális tervezését az Önről készített lenyomatok, digitális felvételek, röntgenfelvételek és fényképek alapján végzi. A pontos tervezést követően a fogszabályozó sínek egyedileg, a legújabb 3D nyomtatási technológiával készülnek, a fogszabályozási kezelés alatt a fogak mozgatása kíméletes és hatékony.

A speciális anyagból készült átlátszó fogszabályozó sínek lehetővé teszik a fogsor pontos, kényelmes és kiszámítható szabályozását. Az esztétikus kivehető síneknek köszönhetően a hagyományos fix fogszabályozó készülék alkalmazása elkerülhető.

A rendkívül rugalmas kialakítással rendelkező fogszabályozó sínek fokozott illeszkedést és kényelmes viseletet garantálnak Önnek a fogszabályozási kezelés alatt.

Jelentkezzen konzultációra

A láthatatlan fogszabályozó sínekkel való kezelés előnyei:

Esztétikus, szinte láthatatlan

A kivehető síneknek köszönhetően nincs szükség a fogakra ragasztott fix fogszabályozó készülékre. Az áttetsző fogszabályozó sínek szinte észrevehetetlenek a szájban.

Kényelmes

Rendkívül rugalmas kialakításuknak köszönhetően az áttetsző fogszabályozó sínek pontosan illeszkednek a fogakra. A sínek könnyen felhelyezhetőek és kivehetőek, így a kezelés folyamata alatt nem szükséges kompromisszumot kötnie étkezés során sem.

Hatékony

Esettől függően akár 6 hónap alatt elérhetjük a kívánt eredményt, de látható változás már néhány héten belül jelentkezik.

Higiénikus

A fogszabályozási kezelés alatt fogai könnyen tisztíthatóak maradnak, a kivehető fogszabályozó sínek tisztántartása is egyszerű.

A kezelés folyamata lépésről-lépésre:

1. Konzultáció, állapotfelmérés

Az első konzultáció alkalmával szakorvosunk pontos kezelési tervet készít Önnek.
Digitális lenyomatokat, panoráma- és teleröntgen felvételeket, fényképeket készít Önről, melyek alapján digitálisan megtervezi az Ön egyéni fogszabályozási kezelését.

A rendkívül rugalmas kialakítással rendelkező fogszabályozó sínek fokozott illeszkedést és kényelmes viseletet garantálnak Önnek a fogszabályozási kezelés alatt.

Láthatatlan fogszabályozó sínek a fogakon

2. Fogszabályozó sínek átvétele, rendszeres kontroll

Az áttetsző fogszabályozó sínek a tervezést követően egy héten belül elkészülnek. A kezelés időtartama és a kezelés során alkalmazott sínek száma esettől függően változik, melyről egyéni kezelési tervében előre tájékoztatjuk Önt.

A kezelés időtartama alatt átlagosan 6-8 hetente szükséges kontrollon megjelennie rendelőnkben.

A kívánt eredmény eléréséhez a fogszabályozó síneket napi 22 órán át javasoljuk viselni.

3. Retenciós fázis

Az elért eredményt ún. retenciós sínek segítségével és retenciós belső ív alkalmazásával rögzítjük.

Láthatatlan fogszabályozást végző fogorvosaink:

Dr. Niklai Réka

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.