Invisalign fogszabályozás

Fogszabályozás hatékonyan, szinte „láthatatlan” kivehető fogszabályozó sínekkel

Fogszabályozás kompromisszumok nélkül:

A rendelőnkben alkalmazott amerikai Invisalign fogszabályozó rendszer számos fogszabályozási problémára jelent hatékony, kényelmes és esztétikus megoldást.

A világ legfejlettebb átlátszó sínes fogszabályozó rendszere, az Invisalign mögött több mint két évtizedes innováció áll. A fix fogszabályozó készülékekkel ellentétben az Invisalign átlátszó sínek bármikor könnyedén kivehetőek és szinte láthatatlanok. A kezelési folyamat alatt nincsenek fogakra rögzített bracketek és ívek, nem szükséges változtatnia fogmosási szokásain és kedvenc ételeiről sem kell lemondania.

A kezelést tinédzserek és felnőttek számára is ajánljuk.

Fogszabályozás a legmodernebb és legesztétikusabb technológiával:

A kezelés személyre szabott, szakorvosunk a kezelési folyamat digitális tervezését az Önről készített lenyomatok, digitális felvételek, röntgenfelvételek és fényképek alapján végzi. A pontos tervezést követően a fogszabályozó sínek egyedileg, a legújabb 3D nyomtatási technológiával készülnek, a fogszabályozási kezelés alatt a fogak mozgatása kíméletes és hatékony.

A speciális SmartTrack anyagból készült átlátszó Invisalign fogszabályozó sínek lehetővé teszik a fogsor pontos, kényelmes és kiszámítható szabályozását. Az esztétikus kivehető síneknek köszönhetően a hagyományos fix fogszabályozó készülék alkalmazása elkerülhető.

A rendkívül rugalmas kialakítással rendelkező fogszabályozó sínek fokozott illeszkedést és kényelmes viseletet garantálnak Önnek a fogszabályozási kezelés alatt.

Jelentkezzen Invisalign® konzultációra

Jeletkezzen az űrlap kitöltésével és kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Vagy jelentkezzen be telefonon, hívja recepciónkat: +36 1 400 11 67.  

Az Invisalign fogszabályozó sínekkel való kezelés előnyei:

Esztétikus, szinte láthatatlan

A kivehető síneknek köszönhetően nincs szükség a fogakra ragasztott fix fogszabályozó készülékre. Az áttetsző fogszabályozó sínek szinte észrevehetetlenek a szájban.

Kényelmes

Rendkívül rugalmas kialakításuknak köszönhetően az Invisalign sínek pontosan illeszkednek a fogakra. A sínek könnyen felhelyezhetőek és kivehetőek, így a kezelés folyamata alatt nem szükséges kompromisszumot kötnie étkezés során sem.

Hatékony

Esettől függően akár 6 hónap alatt elérhetjük a kívánt eredményt, de látható változás már néhány héten belül jelentkezik.

Higiénikus

A fogszabályozási kezelés alatt fogai könnyen tisztíthatóak maradnak, a kivehető fogszabályozó sínek tisztántartása is egyszerű.

A kezelés folyamata lépésről-lépésre:

Konzultáció, állapotfelmérés

Az első konzultáció alkalmával szakorvosunk pontos kezelési tervet készít Önnek.
Digitális lenyomatokat, panoráma -és teleröntgen felvételeket, fényképeket készít Önről, melyek alapján digitálisan megtervezi az Ön egyéni fogszabályozási kezelését.

A rendkívül rugalmas kialakítással rendelkező fogszabályozó sínek fokozott illeszkedést és kényelmes viseletet garantálnak Önnek a fogszabályozási kezelés alatt.

Fogszabályozó sínek átvétele, rendszeres kontroll

Az áttetsző fogszabályozó sínek a tervezést követően egy héten belül elkészülnek. A kezelés időtartama és a kezelés során alkalmazott sínek száma esettől függően változik, melyről egyéni kezelési tervében előre tájékoztatjuk Önt.

A kezelés időtartama alatt átlagosan 6-8 hetente szükséges kontrollon megjelennie rendelőnkben.

A kívánt eredmény eléréséhez a fogszabályozó síneket napi 22 órán át javasoljuk viselni.

Retenciós fázis

Az elért eredményt ún. retenciós sínek segítségével és retenciós belső ív alkalmazásával rögzítjük.

Tekintse meg az Invisalign videóját

Dr Molnár Boglárka – Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Rendelőnkben az Invisalign fogszabályozást Dr. Molnár Boglárka végzi.

Jelentkezzen Invisalign® konzultációra

Jeletkezzen az űrlap kitöltésével és kollegáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Vagy jelentkezzen be telefonon, hívja recepciónkat: +36 1 400 11 67.  

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.