Bobdent – Értékeink

Páciens központúság

Életminőséget javítunk

A legfontosabb számunkra Ön, a páciensünk. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az Ön életminőségét fogorvosi hivatásunknak megfelelően legjobb tudásunk és hozzáállásunk szerint javítsuk, illetve helyreállítsuk.

 

Bármilyen fogászati vagy szájsebészeti beavatkozás, amit elvégzünk, és minden ehhez kapcsolódó háttértevékenységünk azt a célt szolgálja, hogy Ön az általunk elvégzett kezelés eredményével tartósan elégedett legyen. A kezelési folyamat során azon is dolgozunk, hogy a lehető legkisebb szintre csökkentsük az ilyenkor természetes módon fellépő szorongást.

 

Az Önnel történő kapcsolattartás, kommunikáció során törekszünk megfelelni annak a reális elvárásnak, hogy a kezelési lépések az Ön számára érthetőek, elfogadhatóak legyenek. Minden alkalommal örülünk annak, amikor erősödik Önben a bizonyosság, hogy jó kezekben van.

Biztonság

Biztonsági és munkavédelmi protokoll

A biztonság 2020. márciusa óta, érthető okokból, mindenki számára előtérbe helyeződött. A Bobdent Implantációs Központban azonban ez az érték nem újkeletű. Mindennapi munkavégzésünk során, az Ön kezelésekor különös gondot fordítunk az Ön biztonságára, egészségének megóvására.

 

Ugyanakkor csapatunk minden tagjának egészségének védelme is rendkívül fontos, ezért fogászati, implantológiai, szájsebészeti és adminisztrációs munkafolyamataink során szigorú protokollok mentén dolgozunk. Ezt a biztonsági és munkavédelmi protokoll rendszert a gondos előrelátás jegyében dolgoztuk ki és a felmerülő új kihívások szerint formáljuk.

 

Ez vonatkozik természetesen a COVID-19 elleni védelemre, de a fogászati tevékenységből fakadó bármely egyéb egészségügyi kockázati tényező minimalizálására, egyben az Ön adatainak védelmére is. Erről tanúskodik a 2014 óta meglévő, és évenként megújítandó ISO-9001 minőségbiztosítási tanúsítványunk.

Fejlődés

Szakmai innovációk fontossága

Bobdent Implantációs Központ egyik büszkesége az, hogy mi a szakmai fejlődési igényt állandónak és szükségszerűnek tekintjük. Számunkra a fejlődés azt jelenti, hogy minden nap folyamatosan tapasztalunk és tanulunk, miközben nyitottak és elkötelezettek vagyunk a legkorszerűbb szakmai innovációk megismerésére és lehetőség szerint megszerzésére mind tudás, mind eszközök terén. Rendelőnket 2001-ben nyitottuk meg, és azóta is töretlenül fejlesztjük.

Folyamatosan továbbképezzük magunkat és munkatársainkat, egymással a tudást és tapasztalatot megosztjuk, és közösen átgondoljuk, mit hogyan tehetünk jobbá hivatásunk gyakorlása során. Mindkét tulajdonos, dr. Bártfai Eszter és dr. Orosz Gábor, megszerezte az M.Sc. fokozatot, azaz mesterdiplomával rendelkeznek a saját fogászati szakterületükön. Ezen túlmenően a gyógyító tevékenység mellett aktívan folytatnak szakmai tanulmányokat a saját érdeklődési területükön. A velük egy csapatban dolgozó kollégák mentalitása az övékével megegyező.

2001.

Megnyílik a XVI. kerületi, jelenlegi Bobdent fogászati rendelő

2008.

Dr. Orosz Gábor megszerzi a dento-alveoláris sebészeti szakvizsgát

2010.

Szájsebészeti műtétek és digitális panoráma röntgen már helyben elérhető

2014.

Implantációs profilú szájsebészeti műtővel bővül a Bobdent rendelője

2016.

A Nobel implantációs és Procera fogpótlás készítő rendszer bevezetése

2021.

Fogászati szkenner és az X-NAV implantáció – digitális fogászati technológiák

Teljesítmény

A munkánkhoz való hozzáállásunk

A Bobdent Implantációs Központ egésze és minden munkatársa számára alapvető érték, hogy Önhöz, illetve hivatásunk gyakorlásához, a fogászati, implantációs, ill. szájsebészeti tevékenység, valamint az adminisztrációs és kommunikációs szolgáltatás során a tőlünk telhető és elvárható maximális fizikális és mentális teljesítmény párosuljon.

 

Így törekszünk a Bobdent Implantációs Központban arra, hogy Önnek, a páciensünknek a lehető leghatékonyabban, a legrövidebb idő alatt a legjobb minőségben nyújtsunk olyan kezelést és szolgáltatást, amivel Ön joggal lehet elégedett.

 

Teljesítményünkről és a munkánkhoz való hozzáállásunkról rendszeres értékelés útján igyekszünk olyan objektív visszajelzést nyerni, amihez nem csak saját munkatársaink, hanem az Ön véleménye is nagyban hozzájárul, amit ezúton is köszönünk.