Konzultációs napok

A Bobdent Fogászati és Implantációs Központban havi rendszerességgel konzultációs napokat tartunk, amely keretein belül fogszakorvosaink az érdeklődő páciensek rendelkezésére állnak. 

Jöjjön el hozzánk személyes konzultációra

Mivel minden fogászati eset más és más, ezért nem győzzük hangsúlyozni a fogászati konzultáció fontosságát, amely során kiderülhet, hogy az adott páciensnek milyen eljárást vagy technológiát javasolunk. 

A konzultációk alkalmával minden esetben felmérjük a páciens fogazatát és a probléma szerint CT és panoráma röntgen felvételt készítünk, amelyből megtudhatjuk a probléma helyes megoldását. A diagnózis felállítása során egyéni kezelési tervet készítünk, amelyből a páciens eldöntheti, hogyan szeretné folytatni a kezelést.

Rendelőnkben high-tech diagnosztikai eszközökkel, családias hangulatú környezetben, professzionális szaktudással rendelkező szakorvosaink várják az érdeklődő pácienseket. 

Fogászati vizsgálat bobdent

A konzultációs napok alkalmával a teljes diagnosztikát, állapotfelmérést és az egyéni kezelési tervet 40% kedvezménnyel készítjük el.

A következő konzultációs napunk:

Implantációs megoldásaink szóló, részleges vagy teljes foghiány esetén – 2024. augusztus 02.

Jöjjön el személyes konzultációra, ahol implantációs szakorvosunk Dr. Orosz Gábor, és az implantációs fogpótlásokat készítő fogszakorvosaink Dr. Németh ViktóriaDr. Bártfai Eszter, és Dr. Szőke Kristóf, fogorvos állnak az Ön rendelkezésére. A konzultáció alkalmával megtudhatja, hogy milyen lehetőségei vannak az implantációra.

Ezen a napon a konzultációt, a digitális CT felvételt, a panoráma röntgent és az egyéni kezelési tervet 40% kedvezménnyel 66 000 Ft helyett 39 000 Ft-os áron készítjük el Önnek.

Foglaljon időpontot
Implantációs konzultációs
napunkra: 2024. augusztus 02.