Lingual technika

A Linguál 2D fogszabályzó rendszer egy modernebb és láthatatlanabb alternatívája a hagyományos ragasztott fogszabályzó készülékeknek, amely diszkréten megbújik a fog hátsó, nyelv felőli részén, így válik láthatatlanná az egész kezelés során.

Alsó fogív fogszabályozása láthatatlanul a Lingual technikával

Előnye az esztétikus elhelyezkedésen kívül, hogy mind első és hátsó kisebb fogazati rendellenességeknél nagyon rövid időn belül látványos eredményt lehet vele elérni.

Ideális választás mindazok számára, akik szép és szabályos fogazatot szeretnének, de nem szeretnék, hogy fogszabályzó készülékük a munkájuk vagy mindennapi életvitelük során látható legyen.

Fogszabályzó specialistánkkal karöltve rendelőnkben valljuk, hogy az egyik legfontosabb alappillérünk pácienseink megfelelő tájékoztatása így kötelességünk megemlíteni, hogy ezen fogszabályzós készülékeknél egy rövidebb ideig fennálló hátrányként jelentkezhet, hogy felhelyezése után lekicsinyíti a nyelv helyét a szájban így lehetséges, hogy nehezebben tudunk majd beszélni amíg meg nem szokjuk ezt a teljesen az igényinkre szabott fogszabályzó megoldást. A diszkomfort csökkentése érdekében a 2D rendszer bracket-jei a lehető legkisebb méretűek így adva nagyobb teret a szabadabb beszédnek.

Dr Hary Réka – Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos

Rendelőnkben a Lingual technikával történő fogszabályozást Dr. Hary Réka végzi.

A szolgáltatáshoz kapcsolódó árakról az alábbi gombra kattintva tájékozódhat.