+36 1 400 1167

1164 Budapest, Művezető utca 7.

Dr. Molnár Boglárka

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Üdvözlöm!

Dr. Molnár Boglárka vagyok.

Gyermekkorom óta biztosan tudtam, hogy fogorvos szeretnék lenni. Mindig is vonzott a rendelői légkör és az, hogy minél több emberen tudjak segíteni valamilyen formában. 

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem meg diplomámat Cum Laude minősítéssel. Már az egyetemi évek alatt eldöntöttem, hogy a fogászat szerteágazó világában a fogszabályozást választom, így az egyetem után több éves klinikai rezidensképzésben vettem részt, melyet kiválóan megfelelt szakvizsgával zártam. 

Kiemelt hangsúlyt fordítok a fogazati, harapásbeli eltérések gyermekkorban való megelőzésére, kezelésére, logopédiai problémák felismerésére, vagy akár a felnőttkori esztétikai, egyes esetekben későbbi esztétikus fogpótlás céljából történő fogszabályozó kezelésekre

Célom, hogy az általam végzett fogszabályzó kezelések a páciensek lehető legnagyobb kényelme mellett, fájdalom nélkül, és a szükségesnél nem hosszabb idő alatt menjenek végbe esztétikus és tartós eredménnyel. A rendszeres továbbképzéseim során, az ott elhangzott szakmai újdonságokat, technikákat, amelyek a páciensek javát szolgálja, igyekszem átültetni a mindennapi gyakorlatba.

A hozzám forduló pácienseket nagy türelemmel és empátiával fogadom. Gyermekek esetében kiemelten fontos számomra, hogy ne csak a szülő, hanem a gyermek is értse, mi az ő kezelésének lényege, amit így neki is már sokkal könnyebb lesz elfogadni, és ezáltal a fogorvossal a hosszabb fogszabályzó kezelések során is könnyű lesz számára is az együttműködés. A kezelés befejeztével pedig a közös sikernek közös öröm a gyümölcse!

Szakterülete: 
Gyermekek és tinédzserek fogszabályozása

Fő érdeklődési kör: 
Korai, vegyes fogazati fogszabályozó kezelések, helyteremtés a maradófogak számára. Rögzített fogszabályozó kezelések (Roth, Alexander, Damon rendszer)

Szakmai gyakorlata:
2020 — Fogszabályozó szakorvos szakvizsga
2019 – Damon Study Club – Dr. Steinhof Péter Márton  
2019 – Myofunkcionális trénerek használata – Volom Dental 
2019 – What you can do with Damon system and much more, advanced course – Dr. Elizabeth Menzel 
2018 – Disztalizáló Workshop – Dr. Horváth János, Dr Nemes Bálint 
2018 – Damon Study Club – Dr. Marija Trajkovska 
2018 – A Damon rendszer a mindennapi használatban – Dr Steinhof Péter Márton 
2017 – Fogszabályozó rezidens, klinikai szakképzés
2017 – Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Kar, diploma

Nyelvismeret: angol

Foglaljon időpontot konzultációs
napunkra: december 10. és január 7.

Ha Ön is szeretné elkerülni a hagyományos protézist vagy a csontpótlást, viszont szeretné élvezni, hogy felszabadultan mosolyoghat, ehet, ihat, akkor jelentkezzen All-on-4 konzultációs napunkra!

Ezen a napon a személyes konzultáció és vizsgálat alkalmával elkészítjük az Ön kezelési tervét és a pontos állapotfelméréshez szükséges 20.000 Ft értékű, digitális CT felvételt 50% kedvezménnyel készítjük el Önnek.

A konzultációs napra jelentkezőket előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az időpontok korlátozott számban, a 06 1 400 1167-es telefonszámunkon vagy az alábbi jelentkezési lap kitöltésével foglalhatók.

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További információkat erről itt olvashat.