Bobdent – Értékeink

A Bobdent Értékei segítenek eligazodni mindennapi intenzív munkánkban, amely nagy odafigyelést és magas szakértelmet igényel. Emellett biztosítják, hogy olyan kiváló szolgáltatást nyújtsunk, amellyel pácienseink maximálisan elégedettek. 

A Bobdent értékei: Páciens Központúság, Biztonság, Fejlődés, Teljesítmény, Munkatársak

Páciens központúság

Életminőséget javítunk

Számunkra a legfontosabb, hogy az Ön életminőségét fogorvosi hivatásunknak megfelelően legjobb tudásunk és hozzáállásunk szerint javítsuk, illetve helyreállítsuk.

Bármilyen fogászati vagy szájsebészeti beavatkozás, amit elvégzünk, és minden ehhez kapcsolódó háttértevékenységünk az Ön tartós elégedettségét szolgálja. Minden kezelési folyamat során szem előtt tartjuk, hogy a lehető legkisebb szintre csökkentsük Önben az esetleges szorongást, és fájdalommentes kezelést biztosítsunk.

Az Önnel történő kapcsolattartás, kommunikáció során törekszünk arra, hogy a kezelési lépések az Ön számára érthetőek, elfogadhatóak legyenek. Mindig örülünk annak, amikor erősödik Önben a bizonyosság, hogy jó kezekben van.

Biztonság

Biztonsági és munkavédelmi protokoll

2020. márciusa óta, érthető okokból, a biztonság  mindenki számára előtérbe helyeződött. A Bobdent Fogászati és Implantációs Központban azonban ez az érték már tradíció. Munkavégzésünk során, az Ön kezelésekor különös gondot fordítunk az Ön biztonságára, egészségének megóvására. 

A Bobdent minden tagjának egészségének védelme is rendkívül fontos, ezért fogászati, tevékenységünk és minden egyéb munkafolyamataink során is szigorú biztonsági szabályok mentén dolgozunk.Saját biztonsági és munkavédelmi protokoll rendszerünket a gondos előrelátás jegyében dolgoztuk ki és a felmerülő új kihívások szerint formáljuk.

Ez vonatkozik ugyanúgy a COVID-19 elleni védelemből adódó óvintézkedésekre, mint a fogászati tevékenységből fakadó kockázati tényezők minimalizálására, és egyben az Ön adatainak védelmére. Ezt bizonyítja a 2015 óta meglévő, évenként megújítandó ISO-9001 minőségbiztosítási tanúsítványunk is.

Fejlődés

Innovációk a Bobdentben

A Bobdentben a szakmai fejlődési igényt állandónak és szükségszerűnek tartjuk. Minden nap folyamatosan tapasztalunk és tanulunk, fejlődünk. Emellett  nyitottak és elkötelezettek vagyunk a legkorszerűbb szakmai innovációk megismerésére és lehetőség szerint megszerzésére mind tudás, mind eszközök terén. 20 éve működő rendelőnket töretlenül fejlesztjük.

Nem csak továbbképezzük magunkat és munkatársainkat, hanem a megszerzett tudást és tapasztalatot egymással is megosztjuk. Rendszeres belső továbbképzéseinken közösen átgondoljuk és átbeszéljük, hogy milyen munkafolyamatot hogyan fejleszthetünk az Ön elégedettségére. Dr. Bártfai Eszter, dr. Orosz Gábor és dr. Sass Loránd is M.Sc. fokozattal, rendelkezik a saját szakterületén. Minden szakorovosunk a gyógyító tevékenység mellett szakmai tanulmányokat is folytat. 

2001.

Dr. Bártfai Eszter rendelésével a Bobdent megnyitja a XVI. kerületi rendelőjét

2008.

Dr. Orosz Gábor dento-alveoláris sebészeti szakvizsgát tesz

2010.

A Bobdent beszerzi a Sirona digitális panoráma röntgen készüléket

2014.

A Bobdentben szájsebészeti kezelő kerül kialakításra, így már 3 kezelő működik

2016.

Bevezetésre kerül a Nobel Biocare implantációs és a NobelProcera fogpótlás rendszer

2021.

Digitális fogászati technológiákkal bővül szolgáltatásunk – Fogászati szkenner és az X-NAV implantációs navigáció

Teljesítmény

Hatékonyságra törekedve gyógyítunk

A Bobdent minden munkatársa számára alapvető érték az, hogy hivatásunk gyakorlásakor, a fogászati tevékenységek, valamint az ezekhez társuló kommunikációs szolgáltatás során a tőlünk telhető és az elvárható maximális fizikális és mentális teljesítmény párosuljon.

A Bobdentben arra törekszünk, hogy a lehető leghatékonyabban, a legrövidebb idő alatt a legjobb minőségben nyújtsunk olyan kezelést és szolgáltatást, hogy Ön joggal lehessen elégedett.

Saját egyéni és a Bobdent összteljesítményéről visszajelzés útján igyekszünk olyan objektív értékelést szerezni, amihez az Ön véleménye is nagyban hozzájárul, amit ezúton is köszönünk.

Munkatársaink

Közös a cél: az Ön elégedettsége

A csapatszellem a Bobdent egyik legfontosabb értéke. A három munkakör (fogorvos, asszisztencia, koordináció-adminisztráció) önmagunkban is egy-egy csapatot alkot, ugyanakkor a három csapat szorosan együtt is működik, hiszen mindannyiunkat egy közös cél motivál: az Ön elégedettsége.

Minden munkatársunk számíthat a másik segítségére, bármely területen a Bobdentben.

A fogorvosi munkánkat csapatszellemben végezzük, ezáltal Ön az adott kezelést munkaterületenként a legtapasztaltabb kollégánktól kaphatja meg.

Kiemelten fontos számunkra a nyílt, őszinte kommunikáció csakúgy, mint Ön, a páciensünk, és csapaton belül, egymás irányába is.

 

Jelentkezzen konzultációra

Fogászati vizsgálat, konzultáció

Jelentkezzen fogászati konzultációra az Ön vagy akár az egész családja számára. A fogászati vizsgálaton nem csak akkor érdemes megjelenni, ha valamilyen fájdalma, vagy panasza van. Fogászati probléma akkor is kialakulhat, ha nem okoz észrevehető panaszt, tünetet.

Mi a Bobdentnél azt javasoljuk, hogy fél évente érdemes megjelenni egy általános fogászati állapotfelmérésen, így a tünet nélküli fogászati teendők hamar kiszűrhetők, a nagyobb problémák megelőzhetők. 

Kérjen időpontot az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével. Kollegáink keresni fogják a megadott elérhetőségen időpont egyeztetés céljából. 

Sűrgős esetben kérjük hívja a +36 1 400 1167-es számot!