Fogászat az egész családnak

Mi a Bobdentnél nemcsak egyszerűen fogászati kezeléseket végzünk, hanem a XVI. kerületben 20 éve működő családi fogászat vagyunk. Kertvárosi rendelőként, teljes családoknak és több generációnak vagyunk már az állandó családi fogászata.

Családi fogászatként 20 éve a generációk szolgálatában​

Az elérhető fogászati rendelő

A Bobdent Fogászat 2001. óta működik a XVI. kerület kertvárosi részén és azóta szolgál ki teljes családokat. Sok olyan visszatérő felnőtt páciensünk van, akit gyerekként ismerhettünk meg, sőt olyan is, aki már gyermekét is hozzánk hozza fogászati kezelésre.

Amire rendkívül büszkék vagyunk, hogy több olyan páciensünk is van, aki gyermekként a mi családi fogászatunkra járt és a nálunk tapasztalt pozitív élményei után úgy döntött, hogy ő is ezt a hivatást választja és ma már gyakorló végzett fogorvos kollégánkként tisztelhetjük.

A családbarát fogászati rendelő

Sokszor tapasztaljuk azt is, hogy szülők között terjed jó hírünk és gyermekeiket hozzák hozzánk és nem sokkal később bizalmukat elnyerve őket is páciensként üdvözölhetjük rendelőnkben. Ezekre az elköteleződésekre rendkívül büszkék vagyunk és minden nap azért és azon dolgozunk, hogy erre a bizalomra, amivel megtisztelnek minket továbbra is rászolgáljunk és hosszútávon szolgálhassuk a családokat.

Régi és új pácienseink is megtapasztalhatják, hogy elhivatott fogorvosokként minden nap magas minőségű szolgáltatást nyújtunk, és a 20 éves múltunk alatt mindig vállaltuk kezeléseinkért a felelősséget.  Megígérhetjük, hogy ez ezután is így lesz, remélhetőleg még a következő hosszú évtizedekben is, ezért szívesen veszünk részt családi fogászatként az Ön és családja mindennapjaiban.

Lépjen velünk kapcsolatba és visszahívjuk Önt!

Fogászati szolgáltatások teljes palettája az egész család számára

Kertvárosi rendelőnkben egy helyen nyújtunk komplex professzionális megoldást legyen szó akár magas minőségű diagnosztikáról vagy bármilyen fogászati problémáról az egyszerű fogtöméstől kezdve a hirtelen fellépő fogfájdalom megoldásán át, a gyerekek fogszabályozásán keresztül a felnőttek fogpótlásáig.

Dentálhigiénia

Egy családi fogászat esetében a dentálhigiénia meghatározó helyen szerepel, mert a dentáhigiénia az egészséges fogászati állapot fenntarthatóságának alappillére felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Ide tartozik egyrészt a fogászati prevenció, melynek során kis pácienseinket már gyermekkorunkban megtaníthatjuk a helyes szájápolásra és fogmosási technikákra. Felnőtt pácienseink számára pedig a rendszeres dentálhigiéniai kontrollok és kezelések által tudjuk biztosítani az egészséges fogászati állapot fenntartását.

Fogtömések

Bár gyakran nagyon egyszerűnek tűnik egy szuvas fog helyreállítása, mégis azért nagyon sok mindent meg kell tenni, hogy tömött fog hosszú-hosszú évekig jól funkcionáljon. Mi a Bobdentben elkötelezettek vagyunk a hosszútávú eredményesség mellett, ezért csak és kizárólag magas minőségű fogászati anyagokkal és a legmodernebb technikákkal dolgozunk még egy fogtömés elkészítése során is.

Fogpótlások

Fogászati rendelőnkben a család azon tagjai számára, akik foghiánnyal küzdenek, a legesztétikusabb és legpontosabb tartós fogpótlási megoldásokat tudjuk felajánlani. A korszerű és nagyon magas minőségű NobelProcera® rendszer segítségével értékes, hosszútávú garanciával rendelkező, kiváló esztétikát nyújtó cirkónium fogpótlások lehetőségével állunk pácienseink rendelkezésére természetes fogakra vagy implantátumokra készülő fogpótlások esetén is.

Szájsebészet

Talán kevesen gondolnak arra, hogy családi fogászatként szájsebészre is szükség lehet. Mivel a Bobdent egy komplex fogászati szolgáltatást nyújtó kertvárosi rendelő, a szájsebészeti teendőket is professzionális keretek között, helyben végezzük.

Családi fogászatként gyakran előfordul, hogy kisgyermek páciensünk hozzánk jár fogszabályozásra és később szükség esetén az ifjú páciens bölcsességfogait is mi távolítjuk el. Ezt a szájsebészeti beavatkozást intravénás szedációban, altatóorvos közreműködésével is el tudjuk végezni.

Az egyszerű fogeltávolítástól az implantáción keresztül a bonyolult csontpótlásokig terjedő ambuláns jellegű szájsebészeti beavatkozásokat Dr. Orosz Gábor M.Sc fokozattal rendelkező szájsebész szakorvosunk végzi.

Professzionális gyökérkezelés

A gyökérkezelésre nagyon sokan mumusként gondolnak, sőt vannak, akik el is utasítják, mondván, hogy „inkább húzzuk ki, mert eddig minden gyökérkezelt fogamnak ez lett a vége”. Sajnos mi is gyakran találkozunk olyan esetekkel, amelyek során a gyökérkezelt fogak problémásak. Nagyon sok múlik azon, hogy a gyökérkezelést végző fogorvos hozzáállása ehhez a típusú kezeléshez mennyire professzionális.

A Bobdent Fogászati rendelőben két gyökérkezelésre kifejlesztett speciális operációs fogászati mikroszkóp is található, nem véletlenül.

Mi a Bobdentnél elhivatottak vagyunk a fogak megmentése és hosszútávú megtartása iránt, ezért professzionális gyökérkezelési technikákat alkalmazunk, Dr. Bártfai Eszter szakmai vezetésével, aki a M.Sc. fokozatú mesterdiplomával rendelkezik a professzionális gyökérkezelés szakterületén.

Mindent megteszünk azért, hogy pácienseink számára a nálunk elvégzett gyökérkezelések hosszútávú eredménye a fog megtartását jelentse, ne pedig annak pótlását.

Kertvárosi családi fogászatként nemcsak a profizmus nagyon fontos számunkra, hanem az is, hogy pácienseink kellemes környezetben, fájdalommentesen essenek át ezen a kezelésen, és oldódjon bennük a fogászattól és fájdalomtól való félelem miatti feszültség.

Implantáció

A Bobdent Fogászati rendelő egyik fő profilja a professzionális implantáció.

Családi fogászatként természetesen nagy hangsúlyt kap az eredményesség és minőség mellett a hosszútávú garancia ezen a területen is.

Ha szeretne megtudni többet az implantációról, látogasson el a Bobdent Implantációs Központ oldalunkra, ahol mindent megtalál az implantációval kapcsolatban.

BOBDENT Család

Legyen tagja Ön is a BOBDENT Családnak. Az űrlap kitöltésével regisztrálja magát és vegye igénybe kedvezményeinket, kövesse figyelemmel aktuális ajánlatainkat. 

Szakorvosaink

Dr Bártfai Eszter – Fog- és szájbetegségek szakorvosa, Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Bártfai Eszter M.Sc.

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr Orosz Gábor - Fogorvos, Dento-alveolaris sebész szakorvos

Dr. Orosz Gábor M.Sc.

Fogorvos, dento-alveolaris sebész szakorvos, implantációs szakorvos

Dr. Németh Viktória fogszakorvos

Dr. Németh Viktória

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantációs fogpótlások fogszakorvosa

Dr Hary Réka – Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos

Dr. Hary Réka

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, fogszabályozó szakorvos

Dr Szlovák Anikó – Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Szlovák Anikó

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr Molnár Boglárka – Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Molnár Boglárka

Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Jelentkezzen konzultációra

Családi fogászati vizsgálat

Jelentkezzen fogászati konzultációra az Ön vagy akár az egész családja számára. A fogászati vizsgálaton nem csak akkor érdemes megjelenni, ha valamilyen fájdalma, vagy panasza van. Fogászati probléma akkor is kialakulhat, ha nem okoz észrevehető panaszt, tünetet.

Mi a Bobdentnél azt javasoljuk, hogy fél évente érdemes megjelenni egy általános fogászati állapotfelmérésen, így a tünet nélküli fogászati teendők hamar kiszűrhetők, a nagyobb problémák megelőzhetők. 

Kérjen időpontot az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével. Kollegáink keresni fogják a megadott elérhetőségen időpont egyeztetés céljából. 

Sűrgős esetben kérjük hívja a +36 1 400 1167-es számot!