Kérdések - Válaszok

Szolgáltatásaink bemutatásánál törekedtünk a kellő tömörségű, alapvető ismeretek megosztására, de van, amikor érdemes bővebben elmélyedni az egyes témákban. A tudástárban minden információt megtalál, amit a fogak kapcsán tudni érdemes. Ha szeretne ennél is bővebb felvilágosítást kapni vagy lennének további kérdései, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és szívesen segítünk.

Gyermekfogászat

A szülő legnagyobb kincse a gyermeke és a gyermeke egészsége. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a kicsik egészséges lelki, szellemi és testi fejlődése érdekében.

elolvasom
Mikroszkópos gyökérkezelés

Mikroszkópos gyökérkezelés

A mikroszkópos gyökérkezeléssel azok a fogak is sikeresen kezelhetők, melyek a hagyományos, szabad szemmel történő gyökérkezeléssel már nem lennének megmenthetőek

elolvasom
Gyökérkezelés röntgen felvétel

Gyökérkezelés

A fogban lévő mély szuvasodásból baktériumok juthatnak a fog gyökécsatorna-rendszerébe, ahol az itt lévő lágy szövetekben, azaz a fogbélben (vérerek, idegek, kötőszövet) gyulladást okoznak.

elolvasom

Implantációs Központ tudástár

Külön weboldalon foglalkozunk részletesebben az implantációt érintő legfontosabb kérdésekkel. Kérjük látogasson el Implantációs Központ weboldalunkra és olvasson tovább a témában.

elolvasom